A szerző gondolatai

Sri Chinmoy tanítványa vagyok. Akkor lettem Sri Chinmoy tanítványa, amikor elkezdtem tanulmányozni a mester életét, cselekedeteit és felismertem azt, hogy a vele való azonosulás az utat, az eszközrendszert és a célt jelenti számomra.

Az élet tanítványa is vagyok. Akkor lettem az élet tanítványa, amikor felismertem azt, hogy az utat és az eszközeimet, csak az életben találhatom meg és a célomat, csak az életben érhetem el. Ezért az életem a legnagyobb érték számomra, aminek minden pillanatáért és minden pillanatában hálával és felelősséggel tartozom. Akkor tudok mindig hálás lenni, ha képes vagyok az időt tanulással és tanítással kitölteni és tökéletesen elfogadni mindent, ami velem történik.

Amikor mindezt felismertem, akkor boldogság és öröm öntötte el a szívemet, mert ráébredtem, hogy mindenem megvan, amire szükségem van.

A végzettségem szerint biológia-kémia szakos tanár, pénzügyi szakközgazda és mérlegképes könyvelő vagyok. Könyvelő vállalkozásom van, amely egy lehetőség számomra, hogy a pénzügyek területén megismerjem az életteret és a vállalkozásom működtetésén keresztül a rendszer kiszolgálásával erősítsem a törekvésem. Lehetőség, hogy rajta keresztül tapasztalatok útján megszerezzem az igazi tudást, a bölcsesség tudását. Az elfogadás, az öröm és a hála tudását.

Három gyermek édesanyja vagyok, akik lehetőséget adnak számomra a szolgálatra. A reményt biztosítják , hogy a következő – általam is felnevelt generáció – egy új minőségben, egy magasabb tudatban tudja majd leélni ezt a földi éltét, mert lesz bátorságuk és dinamizmusuk az életüket az egység építésének, a szeretet kiterjesztésének szentelni.