Az együgyűség a kettes számrendszert jelenti…

Az együgyűség a kettes számrendszert jelenti…

Szerző: |

Az együgyűség a kettes számrendszert jelenti. Vagy 1, vagy 0. Vagy igen, vagy nem.
Vagy meg akarom tenni, vagy nem. Vagy előre haladok, vagy visszafelé. Vagy törekszek, vagy elvárok. A kettő az nem kettő, hanem 1 és 1. A három 1 és1 és 1. A megtévesztő az, hogy az én törekvésem nem az én látható tevékenységemben nyilvánul meg. Azt nem én teszem, hanem az Isten. Az én valódi törekvésem, a romboló erő visszatartása, hogy rajtam keresztül az Isten megmutathassa saját magát. Így számomra ugyan akkora energia befektetést igényel egy könyv megírása, mint egy első osztályos gyermeknek egy új betű leírása.
Mindenki számára saját mérce van, amit kizárólag ő lát, ha képessé teszi magát a látásra.
Minden pillanat mértékegysége az adott pillanat IGENe, vagy NEMe.
Az IGEN és a NEM számokban nem mérhető. Az IGEN a minden, a NEM a semmi. A számokkal egy köztes állapotot mesterségesen állítunk be a végtelenhez viszonyítva. Az IGEN a végtelen, minden más szám a NEM részletezése.
Minden pillanat minőségét az IGEN vagy a NEM döntése határozza meg. Azt mutatja meg, hogy a már készen levőre IGENT, vagy nemet mondunk. Az igen és a nem, az 1 és a 0 határozza meg a jelen minőségét. Az 1-en és a 0-án kívüli számokkal átlógunk a múltba és a jövőbe, amivel a jelen minőségét rontjuk és a felelősségünket nem vállaljuk fel. A koncentrációnkat csökkentjük. A mindig IGEN, az 1, a „Legyen meg a teakaratod”. A befelé figyelés. A harmadik szem nyitása.
A számok a formák leírására valók, de mi minősítésre használjuk őket.