Kovács Sarolta: A SZERETET DINAMIZMUS – Ébredésem története

3 890 Ft

Cikkszám: K01 Kategória:

Leírás

Mi emberek két nagyon egyszerű séma alapján éljük az életünket itt a Földön. Attól függően vagyunk boldogok, vagy boldogtalanok, hogy a két sémát milyen arányban vegyítjük egymással. Minden ember a Földön egy fejlődési folyamaton megy keresztül. A két séma egyikének a másikra való lecserélése a fejlődésünk, az utunk és a célunk.
A gondolkodásunk – ha akarjuk, ha nem – az út során 180 fokos fordulatot vesz. A Földi élet törvényei úgy vannak megalkotva, hogy mindenkit – akarata ellenére is – a jobbá válás irányába kényszerítenek. A sémák arányának kicserélése, a tudatunk felemelése három tudati síkon keresztül történik meg, melynek során gyökeresen átalakítjuk gondolkodásunkat, tetteinket.

Lentről felfelé semmi nem látszik, de fentről lefelé minden. Ezt a folyamatot minél hamarabb ismerjük fel, és kezdjük el magunkat megváltoztatni, annál hamarabb hagyhatjuk magunk mögött az örömtelenséget, a boldogtalanságot.
A lényeg abban van, hogy az örömtelenséget, a boldogtalanságot nekünk kell felismerni, nekünk kell elengedni és nekünk kell magunk mögött hagyni, mert ő nem fog minket elengedni.
A könyv bemutatja az ember viselkedésének két alapsémáját és végig vezet a három tudati síkon. Ezzel együtt felvázolja az objektív értékrendet, amely az ember számára a boldogság lehetőségét hordozza magában. Az értékrendet, amellyel azonosulva az ember felállíthatja és elérheti az életének valóságos célját, a tökéletességet.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kovács Sarolta: A SZERETET DINAMIZMUS – Ébredésem története” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük